O nama

Metal Leg NLS

Metal Legs NLS  je preduzeće koje se bavi dizajniranjem i proizvodnjom metalnih podkonstrukcija za kancelarijske stolove sa  pripadajućim dodacima, kao i ostale opreme od metala za opremanje kancelarija. Svi elementi  su brižljivo dizajnirani i projektovani kako bi zadovoljili visoke standarde kupaca i ergonomiju koja obezbeđuje ugodan rad u kancelarijama i radnim prostorijama.

Proizvodni proces i tehnologija

U samom procesu proizvodnje koristimo savremene CNC mašine za obradu lima i cevi, renomiranih svetskih proizvođača (nemački TRUMPH, japanska AMADA, švajcarska GEMA), što nam pored angažovanja visoko osposobljenog osoblja u okviru projektnog biroa omogućava da postignemo visoku funkcionalnost i kvalitet naših prizvoda. Produktivnost i velika fleksibilnost u eksploataciji ovih mašina nam omogućuje da odgovorimo zahtevima klijenata i van okvira našeg standardnog proizvodnog programa.

Visok kvalitet izrade

Rezultat ovakvog pristupa je višegodišnje lidersko pozicioniranje preduzeća Metal Leg NLS na tržištu. Kvalitetom naših proizvoda zadovoljstvo je iskazao veliki broj kupaca, među kojima su ID Biro, Ktitor, OTP Banka, Opreming,Tis, Office Shop, Agacija, Don Kafa, SB Alsan, Anaks,  Expo Line, Telekom Srbija, Beogradska Univerzijada, Emu, IdInteraktiv itd…

Usluga izrade specifičnih elemenata i konstrukcija uz primenu savremenih tehnologija u obradi metala osigurava visok i ujednačen kvalitet proizvoda gde značajno mesto zauzima i završna obrada ( elektro-statičko nanošenje praha ) koja se obavlja u savremenom tehnološkom sistemu za “ plastifikaciju “ poznatog švajcarkog proizvodjaca “Gema“.

Visok kvalitet izrade proizvoda i poštovanje dogovorenih rokova naši su primarni principi posovanja.

Principi poslovanja

Kvalitet izrade
99%
Poštovanje rokova
99%
Profesionalnost
100%